Bøf bearnaise med grøntsager.
En dejlig hovedret til weekenden.Ingredienser: 4 personer
Sauce:
2 spsk hvidvins edike 5 pasteuriserede æggeblommer
500 g smør2 spsk estragon, finthakket
Bøf:
4 entrecôtebøffer à 200 g pr stk. olie (til stegning)salt, peber.
Ovn bagte rodfrugter:
100g Gulerødder
100g kartoffel
100g pastinak
olie
timian
Sådan gør du:
Sauce:
smelt smørret langsomt og lad det stå lidt så vallen falder til bunden, pisk så edike æggeblommer og salt luftigt, når det er næsten hvidt og luftigt, begynder du langsomt at piske den varme smør i. til du ikke har mere smør så skulle den meget gerne være en dejlig tyk masse så tilsætter du estragon og peber og smag til.
Bøffen:
Bøffen skal på en varm pande, med olien salt og peber, steg den på begge sidder i ca 3 min og læg så bøfferne på en tallerkenen og lad den hvile i ca 5 min så er den klar.
Rodfrugter:
skær alle grøntsager i stave lige store vend dem sammen med timian og olie,salt og peber og kom dem i oven i ca 40 min ved 160 grader.
og du er nu klar til servering.
Go appetit:P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar