Hønsesalat med ananas.
Lækkert til frokost bordet eller til forret.
indgrindetser: 4 personer
2 stk kyllingbryster
1 stk ananas
1 bt aspserges
1 bt persille
1 bt dild
1 løg
2 dl mayonnaise
2 dl creme frais
salt og peber
sådan gør du:
bag dine kyllingbryster i oven i ca 15-20 min ved 160 grader, stil dem på køl og gå i gang med dressingen. skær 1/2 delen af ananasen i små tern, skær aspserges i stykker i samme størrelse og hæld kogene vand over aspserges og kom dem i en skål med ananasen. hak persille og dild og løg fint kom det i en skål og tilsæt så mayo og creme frais rør rundt og kom så ananas og aspserges i og rør rundt. nu skulle kylling være kølet ned skær det i små tern og kom det i og smag til med salt og peber.
ananas chips:
skær så tynde skriver så muligt ud af ananasen, og læg dem på en bageplade med bagepapir, og læk så bagepapir oven på igen, også i oven ved 120 grader i ca 20-30 min og når de er kolde skulle de gerne være sprøde.
Go appetit:P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar