torsdag den 11. maj 2017

Hønsesalat med ananas




Hønsesalat med ananas.

Lækkert til frokost bordet eller til forret.

indgrindetser: 4 personer
2 stk kyllingbryster
1 stk ananas
1 bt aspserges
1 bt persille
1 bt dild
1 løg
2 dl mayonnaise
2 dl creme frais 
salt og peber


sådan gør du:
bag dine kyllingbryster i oven i ca 15-20 min ved 160 grader, stil dem på køl og gå i gang med dressingen. skær 1/2 delen af ananasen i små tern, skær aspserges i stykker i samme størrelse og hæld kogene vand over aspserges og kom dem i en skål med ananasen. hak persille og dild og løg fint kom det i en skål og tilsæt så mayo og creme frais rør rundt og kom så ananas og aspserges i og rør rundt. nu skulle kylling være kølet ned skær det i små tern og kom det i og smag til med salt og peber.

ananas chips:
skær så tynde skriver så muligt ud af ananasen, og læg dem på en bageplade med bagepapir, og læk så bagepapir oven på igen, også i oven ved 120 grader i ca 20-30 min og når de er kolde skulle de gerne være sprøde.

Go appetit:P    
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...