tirsdag den 16. maj 2017

torsk med rødebeder, bacon,persille.




Torsk med rødbeder, bacon og persille.

En gammel klassiker på en ny måde.
Super nemt og lækkert.

Ingredienser: 4 personer
500 g torsk ( hovederet dobbelt op)
100 g bacon
2 stk løg
1 stk stor rødbede
1 bt persille

Sauce:
2 spsk dijon sennep
4 dl fløde
1 spsk sukker
1 spsk majsmel
salt og peber

Sådan gør du:
Skær torsken i 4 lige store stykker, læg dem i en bakker der kan gå i ovnen, 160 grader ca 7 min.
skær rødbeden i tern kog kort op. skær så løg og bacon i tern. kom først bacon på panden når den har taget lidt farve lægger du løg på panden også rødbederne mix det godt sammen, og vend det til sidst med hakket persille.'

Sauce:
Kom fløde, sennep og sukker i en gryde kog det op og jævn med majsmel du balder med vand smag til med salt og peber.

Anret:
Grøntsagerne i bunden af tallerkenen kom torsken oven på og lidt sovs på toppen og drys lidt persille på toppen til aller sidst.

Go appetit:P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...