onsdag den 10. maj 2017

Panna cotta med hindbær



Panna cotta med hindbær.

Super lækker og nem dessert.


Ingredienser:
1/2 L fløde
1 stk vanilje stang
75 g sukker
1/2 citron (kun skallen)
3 bl Husblas

Bær kompot:
200 g hindbær ( gerne frosne)
100 g sukker
2 spsk vand

Sådan gør du:
sæt husblas i blød, hæl fløde, vanilje, citron skal , sukker i en gryde kog det hurtigt op, tilsæt husblas i massen til det er smeltet helt og sigt så massen og kom det på glas og sæt på køl.

kompot:
Kom hindbær sukker og vand i en gryde kog det op hurtigt tag det af varmen og sæt på køl.

så er du klar til servering.

Go appetit:P 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...