mandag den 8. maj 2017

Flødekartoffel med svampe og spinat



Flødekartoffeller m/ Svampe og spinat.

Virkelig lækkert til aftensmad.

Kan anbefales med oksekød.


Ingredienser: 4 personer.
750 g Kartoffel
250 ml fløde
250 ml mælk
2 fed hvidløg
1 stk løg
1 stk peberfrugt
1 bk svampe (alle svampe kan bruges)
100g baby spinat
1 spsk majsmel 
2 spsk olie
salt


Sådan gør du:
Start med at koge dine kartoffeller møre det tager ca 15-20 min, køl dem ned og skær dem i skiver.
så snitter vi løg, svampe, peberfrugt, i tern og svitser det af i en gryde med olien. kom så knust hvidløg og spinat i, tilsæt så fløde og mælk kog det op. bland majsmel med en spsk vand og put det i og pisk så din sovs bliver lidt tykker, koges hurtigt op og blandes så med kartoffel skiverne.
put dem i en bradepande og bag dem i oven ca 15 min ved 200 grader.

Go appetit:P   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...