Lammefillet m/ variation af løg og spinat.
Ingirentser: 4 personer
600 g lammefillet
10 stk skalotteløg
1 stk rødløg
300 g spinat
1 dl edike
1 dl sukker
olie
salt og peber
sådan gør du:
Salt bagte Skalotteløg:
Start med at salt bage dine skalotteløg, ved at skære bunden af dem og kom dem i sølvpapir en af gangen med lidt salt. Bag dem ca 45 min 160 grader.
Snyltede Rødløg:
Kom edike og sukker i en gryde, kog det op pyt de snittede rødløg i lagen og sæt på køl.
Vi starter med at sætte en pande over til stegning af lammet, brun det godt af og i oven ca 10 min. lad det trække mens du stege spinat med de snyltede løg. du kan nu tage dine salt bagte løg ud ved at klemme i toppen, så er du klar til anretning, som vist på billedet over.
God appetit:P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar