torsdag den 20. april 2017

Hvid chokolade Creme m/ bær



Hvid chokolade Creme m/ bær.

En meget nem og lækker dessert.

Ingridrentser: til 20 personer.

1L fløde
500g flormelis
300g hvid chokolade
1 stk vaniljestang 
8 bl Husblas
1 L ymer

Sådan gør du:
Hæld fløde, chokolade, flormelis, vanilje, i en gyde til chokoladen er smeltet. sæt husblas i blød når den er blød kom den i chokolade massen, og når det er kølet lidt af tilsæt ymer. rør det rundt og kom det på køl til den er kold og klar til servering.

God arbejdslyst:P  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...