And med rødbeder og blåost.
Her er en ret jeg lavede til et mindre selskab før påske og den blev taget rigtig godt i mod.
ingredienser: til 4 personer
ostemousse:
250g blåskimmelost
1/2 L fløde (piske)
1 Citron
3 blade husblas
Andebryster:
2 stk andebryster
salt og peber
Rødbeder:
1 Rødbede
1/2 citron
sådan gør du:
start med at sætte din husblas i blød i koldt vand, smelt derefter din ost med en lille smule af fløden.
piske rasten af din fløde og lad osten køle lidt af inden du blander den med den piskede fløde. smelt din husblas med saften fra en halv citron og kom det derefter i fløde massen og stil det på køl.
steg altid dit andebryst på en kold pande så fedtet kan smelte, og give dig det sprøde skin. Når skindet er sprødt vendes andebryst kort, også i oven ca 15 min ved 170 grader.
rødbederne skrælles og laves i trimler eller bare meget tynde og vendes med lidt citron lige før servering.
pynt med nødder og karse.
God arbejds lyst:P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar