tirsdag den 18. april 2017

And med rødbeder og blåost



And med rødbeder og blåost.

Her er en ret jeg lavede til et mindre selskab før påske og den blev taget rigtig godt i mod.


ingredienser: til 4 personer

ostemousse:
250g blåskimmelost
1/2 L fløde (piske)
1 Citron
3 blade husblas

Andebryster:
2 stk andebryster
salt og peber

Rødbeder:
1 Rødbede
1/2 citron

sådan gør du:
start med at sætte din husblas i blød i koldt vand, smelt derefter din ost med en lille smule af fløden.
piske rasten af din fløde og lad osten køle lidt af inden du blander den med den piskede fløde. smelt din husblas med saften fra en halv citron og kom det derefter i fløde massen og stil det på køl.

steg altid dit andebryst på en kold pande så fedtet kan smelte, og give dig det sprøde skin. Når skindet er sprødt vendes andebryst kort, også i oven ca 15 min ved 170 grader.

rødbederne skrælles og laves i trimler eller bare meget tynde og vendes med lidt citron lige før servering.

pynt med nødder og karse.

God arbejds lyst:P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...