onsdag den 19. april 2017

Kartoffel og Torske bolde



Kartoffel og Torske bolde.

de er gode til forretter eller snacks til drinks.

Ingredienser: ca 24 bolde.
Bolde
500 g Kartoffel
250 g torske fillet
1 dl fløde 
4 æggeblommer
1 bt dild
panering:
1 pose rasp
4 æggehvider 
3 dl mælk 
salt og peder 

friter i 1L olie

Sådan gør du:
Kog kartoffel næsten møre i let saltet vand, kom der efter torsken i til den er færdig ca 5 min. sigt vandet fra og hæld kartoffel og torsken i en skål og pisk fløde og dild i til du har noget der ligener kartoffelmos. pisk derefter æggeblommer i og salt og peber, sæt det på køl i en times tid. tag det der efter ud og lav kugler af mosen, frys kuglerne en time så er de hårde uden på så du kan panere dem uden de går i stykker. fritter dem til de er gyldende uden på, også kan de varme dem op når gæsterne kommer.  

Kan evt servers med en tomat mayo eller alm :P

God arbejdes Lyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...