Kartoffel og Torske bolde.
de er gode til forretter eller snacks til drinks.
Ingredienser: ca 24 bolde.
Bolde
500 g Kartoffel
250 g torske fillet
1 dl fløde
4 æggeblommer
1 bt dild
panering:
1 pose rasp
4 æggehvider
3 dl mælk
salt og peder
friter i 1L olie
Sådan gør du:
Kog kartoffel næsten møre i let saltet vand, kom der efter torsken i til den er færdig ca 5 min. sigt vandet fra og hæld kartoffel og torsken i en skål og pisk fløde og dild i til du har noget der ligener kartoffelmos. pisk derefter æggeblommer i og salt og peber, sæt det på køl i en times tid. tag det der efter ud og lav kugler af mosen, frys kuglerne en time så er de hårde uden på så du kan panere dem uden de går i stykker. fritter dem til de er gyldende uden på, også kan de varme dem op når gæsterne kommer.
Kan evt servers med en tomat mayo eller alm :P
God arbejdes Lyst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar