tirsdag den 13. juni 2017

Kylling rilette med tomatmayonnaise og bagte tomater


Kylling rilette m/ tomatmayonnaise og

bagte tomater.

Ingredienser: 6 personer
Rilette:
1 stk lille kylling
1/2 L hønse bolion 
2 stk løg

Tomatmayonnaise:
2 dl mayonnaise
2 spsk tomatpure (past)

Bagte tomater:
250 g cherry tomater
2 spsk olie 
3 kviste timian 

Sådan gør:
Rilette:
Steg kyllinge og bolion, i bunden af bredepanden, kom den i oven ca 1 time og 15 minnutter ved 160 grader. Når kyllingen er stegt, piller du kødet af benene og kommer det i en gryde, med hakket løg og det væske der er tilbage i bredepanden, så skal du varme det forsigtet op og røre rundt, smag til med salt og peber.

Bagte tomater:
vend tomater med olie, timian, og peber og kom det i en bredepande, og bag dem i ovnen i ca 20 min ved 160 grader. 

Tomatmayonnaise:
bland tomatpure og mayonnaise og smag til.

Godt råd: serves lun og anret som på billeder med lidt karse på toppen:P

God appetit:D     

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...