Kylling rilette m/ tomatmayonnaise og
bagte tomater.
Ingredienser: 6 personer
Rilette:
1 stk lille kylling
1/2 L hønse bolion
2 stk løg
Tomatmayonnaise:
2 dl mayonnaise
2 spsk tomatpure (past)
Bagte tomater:
250 g cherry tomater
2 spsk olie
3 kviste timian
Sådan gør:
Rilette:
Steg kyllinge og bolion, i bunden af bredepanden, kom den i oven ca 1 time og 15 minnutter ved 160 grader. Når kyllingen er stegt, piller du kødet af benene og kommer det i en gryde, med hakket løg og det væske der er tilbage i bredepanden, så skal du varme det forsigtet op og røre rundt, smag til med salt og peber.
Bagte tomater:
vend tomater med olie, timian, og peber og kom det i en bredepande, og bag dem i ovnen i ca 20 min ved 160 grader.
Tomatmayonnaise:
bland tomatpure og mayonnaise og smag til.
Godt råd: serves lun og anret som på billeder med lidt karse på toppen:P
God appetit:D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar