Kold Kartoffel suppe med rejer.
lækker og nem forret god til sommer.Ingredienser: 6 personer
- 3 porrer
- 500 g skrællede kartofler i tern
- 1 liter Hønsebolion
- 2 dl piskefløde
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g rejer
- 50 g pinje kerner
- 1 bt dild
Sådan gør du:Skær porrer og kartoffel i stykker og kog i ca 25 min i bolionen. blend det helt glat og tilsæt så fløde, salt, peber og smag det til så det passer til dig. sæt så suppen på køl. I mens suppen køler af, rister du pinje kerner og vender rejerne i hakket dild. hvis suppen er lige lidt for tyk når den er kølet af ka du evt tilsætter lidt koldt vand. Anret så i en kold tallerken.Tips : kan servers med butterdej som på billedet eller bare med flyt:P Go appetit:D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar