onsdag den 7. juni 2017

Kold Kartoffel suppe med rejer



Kold Kartoffel suppe med rejer.

lækker og nem forret god til sommer.



Ingredienser: 6 personer
  • 3 porrer
  • 500 g skrællede kartofler i tern
  • 1 liter Hønsebolion 
  • 2 dl piskefløde 
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g rejer 
  • 50 g pinje kerner 
  • 1 bt dild



Sådan gør du:Skær porrer og kartoffel i stykker og kog i ca 25 min i bolionen. blend det helt glat og tilsæt så fløde, salt, peber og smag det til så det passer til dig. sæt så suppen på køl. I mens suppen køler af, rister du pinje kerner og vender rejerne i hakket dild. hvis suppen er lige lidt for tyk når den er kølet af ka du evt tilsætter lidt koldt vand. Anret så i en kold tallerken.Tips : kan servers med butterdej som på billedet eller bare med flyt:P Go appetit:D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...