Lagekage med rabarber.
Ingredienser:
Bund: 8 personer
4 Æg
150 g sukker
150 g mel
1 tsk bagepulver
Cremen:
3 dl fløde
100 g flormelis
200g neutral smøreost
Kompot:
500 g rabarber
150 g sukker
1 dl vand
Pynt:
2 dl fløde
lidt rå rabarber
Sådan gør du:
Du starter med at lave bunden. pisk æg og sukker sammen, vend derefter mel og bagepulver til jævn masse, smøg det ud på en bageplade i 1 cm tykkelse, bag til den er gylden ca 15 min.
Cremen:
pisk fløden stiv og kom derefter smøre ost, flormelis i fløden og pisk det sammen til en samlet masse.
Kompot:
Kog rabarber op med sukker og vandet, sigt så vandet fra og blend det så sammen.
samle kagen:
smør cremen på bunden først og kom derefter kompoten og læg bunden oven på og pynt med fløde og evt rå rabarber.
Go appetit:D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar