torsdag den 25. maj 2017

Bagt torsk med kapers, persille og nødder




Bagt torsk med kapers, persille og nødder.

lækker og nem forret kan også bruges til hovedret.
(servers med nye kartoffeller til hovedret)

Ingredienser: 4 personer
600 g torsk
200g smør
2 glas kapers 
2 bt persille
150 g hakket mandler

sådan gør du:
Skær torsken i 4 lige store stykker og læg dem i en bredepande, og bag den ca 8 min ved 160 grader. smelt smørret i en gryde og tilsæt så det ene glas kapers og blend det andet glas kort og tilsæt så det til smørret. tilsæt så nødderne og så til sidst persillen. Anret torsken i bunden af tallerkenen og kom så tapanaden oven på torsken.

God appetit:P 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...