tirsdag den 18. april 2017

Rababer-saft


Opskrift på Rababer-saft.

500 g Rabarber
200 g sukker
1 L vand
1 stk saft af en Citron

Du starter med at få alt skidtet væk, så du kun har de flotte stokke tilbage. skyld dem så og kom det hele i en gryde. Lad det koge 5 min og tag det derefter af varmen, og lad det stå i ca 20 min.
sigt derefter saften over på flaske, sæt på køl.
saften kan drikkes, som den er, eller bruges i drinks. det er kun fantasien der sætter grænser.

så har du en masse rabarber grød tilbage du evt kan bruge på ost eller i lagkage så tag og gem det.

Held og lykke med det:P


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...