tirsdag den 25. april 2017

Bagt chokolade mousse med flødeskum



Bagt chokolade mousse med flødeskum.

  • Ingridiendser: 6 Personer
  • 150 g smør
  • 140 g mørk chokolade 
  • 2 æg
  • 110 g sukker 

Sådan gør du:

Smelt smørret, uden at det bruner - tag lidt fra til formene. Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Lad smør og chokolade køle af. Pisk æg og sukker luftigt - i mindst 3 min. Vend først smørret i æggeblandingen og derefter chokoladen. Smør 6 ovnfaste forme (a ca. 2 dl) med smeltet smør og fordel chokolademassen heri. Sæt formene på en kold bageplade og bag dem øverst i ovnen. Desserten falder lidt sammen på midten, når den kommer ud af ovnen - det er meningen.

God appetit:D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...