tirsdag den 25. april 2017

Okse Tartar m/ Kartoffelchips, mayo og karse



Okse Tartar m/ Kartoffelchips, mayo og karse.

Ingredienser: 4 Personer

Tartar:
200 g  Okseinderlår
25 g kapers
2 spsk fint revet peberrod
1 citron ( fint revet skal)
1 bt purløg
salt og peber 

kartoffelchips:
100 g kartoffel
1/5 L olie (smagsløs olie)

4 æg ( kun blommen)

Sådan gør du:
fjern sener og andet der ikke er rent kød, blend derefter oksekødet med kapers, peberrod og citronskal. rør derefter hakket purløg salt og peber i farsen til den smager som du vil have den. ud vand tynde kartoffel skiver i en halv time og fritter derefter kartoffel til de er sprøde. pynt med mayo toppe chips og karse og lig æggeblommen ved siden af og du er klar til servering.

God arbejdslyst:P   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...