fredag den 19. maj 2017

Cremet selleri supper med stegte svampe og persille olie



Cremet selleri suppe med stegte svampe.

Lækker og nem suppe at lave.

Ingredienser: 4 personer
Suppe:
1 stk knoldselleri
1/2 L fløde
1/2 L vand
1 stk hønse bolion terning 
salt og peber

flyd til suppe:
1 bk svampe 
2 stk kyllingbryst 

Persille olie:
2 bt persille
1 dl olie (smagsløs olie)

Sådan gør du:
Skær selleri i tern og kog det op i en gryde med fløde vand og bolion, til sellerien er mør. blend det så og smag det til med salt og peber. Fyld til suppen, skær kyllingen i små mund rette tern og det samme med svampene og steg dem hårdt på en pande til kyllingen er færdig og læg det så i suppen.
start med at hæld olien i en gryde, til olien begynder at syde. hæld det så over persillen og blend det i ca 5 min og sigt den så. så kan du dryppe den på suppen til sidst.

Go appetit:P 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stegte kammuslinger med ærte pure og rugbrød tern

Stegte Kammuslinger med ærte pure. Lækker og dejlig forret. ingredienser: 4 personer. 12 stk kammuslinger 200 g ærter (frosne er fi...