Cremet selleri suppe med stegte svampe.
Lækker og nem suppe at lave.
Ingredienser: 4 personer
Suppe:
1 stk knoldselleri
1/2 L fløde
1/2 L vand
1 stk hønse bolion terning
salt og peber
flyd til suppe:
1 bk svampe
2 stk kyllingbryst
Persille olie:
2 bt persille
1 dl olie (smagsløs olie)
Sådan gør du:
Skær selleri i tern og kog det op i en gryde med fløde vand og bolion, til sellerien er mør. blend det så og smag det til med salt og peber. Fyld til suppen, skær kyllingen i små mund rette tern og det samme med svampene og steg dem hårdt på en pande til kyllingen er færdig og læg det så i suppen.
start med at hæld olien i en gryde, til olien begynder at syde. hæld det så over persillen og blend det i ca 5 min og sigt den så. så kan du dryppe den på suppen til sidst.
Go appetit:P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar